www.tukartayarbaru.blogspot.com : Email. tukartayarbaru@gmail.com

Wednesday, 27 April 2011

PUTERI UMNO KEDAH TIDUR. Lihat Aksi Nakal Mereka

Umno Kedah sedang melipatgandakan usaha untuk menarik lebih banyak sokongan wanita muda dan memastikan mereka terus menyokong Barisan Nasional (BN) dalam pilihan raya akan datang.

Timbalan Pengerusi Badan Perhubungan Umno Negeri Kedah Datuk Mukhriz Tun Dr Mahathir berkata menurut statistik, pola pengundian pilihan raya akan datang di Kedah dipengaruhi kuat oleh golongan wanita muda.

Katanya berdasarkan warta yang dikeluarkan Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) sehingga 31 Disember lalu, Kedah kini mempunyai 909,951 pemilih berdaftar untuk Pilihan Raya Umum ke-13 jika diadakan dalam tempoh terdekat ini.

Beliau berkata daripada jumlah itu 455,079 atau kira-kira 50 peratus merupakan golongan wanita dengan 298,297 daripadanya berusia di bawah 40 tahun.
  

Mukhriz berkata demikian semasa berucap di Majlis Penutup Program Jalinan Silaturrahim Wanita Muda anjuran Pergerakan Puteri Umno Sungai Petani di Tikam Batu dekat sini semalam, dan majlis turut dihadiri Naib Ketua Pergerkan Puteri Umno yang juga Ketua Puteri Umno Bahagian Sungai Petani Shahanim Mohd Yusof. -BERNAMA


P/S/ Mukhriz kena tanya dulu Naib Ketua Pergerkan Puteri Umno yang juga Ketua Puteri Umno Bahagian Sungai Petani Shahanim Mohd Yusof, kes video lucah dia dah "settle" ke lom? Selesaikan masalah dalam kain Puteri Umno Kedah dulu, barulah seronok nak kempen kat muslimat Kedah. Tunjukkan contoh yang baik dulu baru orang ikut.....

Mukhriz berani tegur ka? Jangan tergoda dengan kecantikan Shahanim sudah le....


0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

 

About Me

tukartayarbaru
BERIKHTIAR DAN MENDOAKAN KESEMBUHAN SEMUA
View my complete profile

tukartayarbaru

tukartayarbaru

Malaysiakini

Harakah

Utusan Online

Kosmo Online