www.tukartayarbaru.blogspot.com : Email. tukartayarbaru@gmail.com

Wednesday, 23 March 2011

Gempar.......! IINILAH WAJAH PELAKON UTAMA DALAM VIDEO PANAS ANWAR. Macamana Pula Rupa Datuk T Selaku Penerbit Video?

Pengakuan berani mati pelakon utama ini amat menggemparkan politik tanah air. Semua pihak yang sepatutnya terlibat perlulah menjalankan tugasan masing-masing berikutan kemunculan pelakon utama video seks di Carcosa Hotel baru-baru ini. Lihatlah kenyataan beliau di bawah ini.

"Saya dalam video itu". Begitu pengakuan ahli perniagaan Datuk Shazryl Eskay Abdullah yang sebelum ini dianggap sebagai Datuk T apabila ditanya sama ada beliau yakin Datuk Seri Anwar Ibrahim merupakan orang dalam video seks yang ditayangkan kelmarin.

Shazryl yang mengakui bekas sahabat Anwar bagaimanapun enggan menjelaskan apakah peranannya ketika adegan itu berlaku.

Beliau juga enggan mendedahkan di bahagian mana gambar beliau dilihat dalam rakaman itu kerana ia sudah menjadi kes polis.

NONEShazryl hari ini tampil dalam sidang media bersama bekas ketua menteri Melaka Tan Sri Rahim Thamby Chik bagi menjelaskan persoalan berhubung identiti Datuk T.

Menariknya, Rahim menjelaskan, Datuk T bukanlah individu, sebaliknya merujuk kepada tiga kawan baik.

"T ini trio, three," kata Rahim sambil menambah seorang lagi adalah Datuk Shuib Lazim yang juga bendahari PERKASA. (Malaysiakini)

Siapa trio T ? Adakah Muhyiddin, Mahatihir dan Mukhriz? Atau kumpulan mana?

Ternyata isu ini ialah konspirasi pihak tertentu untuk menjatuhkan Anwar. Mana dia Zulkifli Noordin yang percaua 110 % itu adalah Anwar? Mana dia Ummi Hafilda? Mana dia Khir Toyo? Semua pengampu Umno diam ketakutan disaman Anwar. Sediakan duit untuk menjelaskan saman kepada Anwar.......

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

 

About Me

tukartayarbaru
BERIKHTIAR DAN MENDOAKAN KESEMBUHAN SEMUA
View my complete profile

tukartayarbaru

tukartayarbaru

Malaysiakini

Harakah

Utusan Online

Kosmo Online